Loading

Transmissie

Voor reparaties en revisies

De transmissie brengt het vermogen van de automotor over op de wielen. De versnellingsbak speelt hierbij een grote rol, omdat deze de motor in staat stelt te variëren in vermogen. Wanneer de vorige eigenaar van uw auto ruw is omgegaan met de versnellingsbak, is de kans groot dat deze beschadigd is. Wordt het schakelen te hardhandig gedaan, dan zullen de onderdelen die de versnellingen uit elkaar houden, extra snel slijten. In dit geval is het aan te raden om een professional in te schakelen die de reparatie van uw versnellingsbak kan uitvoeren. Bij Euro Transmissie kunt u rekenen op een brede expertise en een uitstekende kwaliteit. Wij beschikken over een ruime voorraad van hoogwaardige onderdelen waardoor wij snel de defecte onderdelen kunnen vervangen.

Kiest u voor de service van Euro Transmissie, dan heeft u altijd zes maanden garantie. Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact op! U kunt ook een offerte opvragen via onze website. U zult al snel merken dat wij zeer scherpe prijzen hanteren.

Euro Transmissie heeft een complete voorraad van originele onderdelen

Graag laten wij u kennis maken met Euro Transmissie! Bij ons kunt u terecht voor de beste versnellingsbakken tegen zeer scherpe prijzen. Ook kunt u voor een revisie of reparatie van uw versnellingsbak bij onze werkplaats in Rotterdam terecht. Wij hanteren een uitstekende service en u hoeft bij ons nooit lang te wachten.