Versnellingsbak revisie in Rotterdam?

De revisie van versnellingsbakken is een vak apart en vereist daarom de nodige kennis. Kies daarom voor een gespecialiseerd revisiebedrijf om zeker te weten dat dit juist wordt uitgevoerd. Wij heten u van harte welkom bij Euro Transmissie, een versnellingsbak revisiebedrijf in Rotterdam, waar u kunt rekenen op een uitstekende service. U wilt er immers op kunnen rekenen dat uw versnellingsbak snel weer naar behoren functioneert!

Hoe gaan wij te werk?

Bij een revisie halen wij de volledige versnellingsbak uit elkaar en reinigen wij deze grondig in de daarvoor bestemde industriële wasmachine. Vervolgens bekijken wij de schade van uw versnellingsbak en vervangen wij de onderdelen die versleten zijn. U kunt hierbij denken aan frictieplaten, seals, keerringen en lagers. Nadat deze nieuwe delen zijn gemonteerd wordt de versnellingsbak getest. Zo bent u er zeker van dat de versnellingsbak weer naar behoren functioneert! Wij geven u hierbij een garantie van 6 maanden.

Maak een afspraak!

Ons versnellingsbak revisiebedrijf te Rotterdam bestaat uit een team van specialisten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij werken voornamelijk met garagebedrijven en particulieren en beschikken over een ruime voorraad versnellingsbakken en onderdelen van originele kwaliteit. U weet bij ons dus zeker dat er geen lange wachttijden zijn. Kom gerust eens bij ons langs of neem contact op om een afspraak te maken. U kunt ook vrijblijvend een offerte opvragen via onze website om zo een indruk van onze scherpe prijzen te krijgen. Ook voor een reparatie bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u een afspraak maken?

Menu