Versnellingsbak vervangen?

Wanneer u een occasion koopt, weet u natuurlijk nooit zeker hoe er is omgegaan met de auto. Dit geldt ook voor de versnellingsbak. Wanneer hier ruw mee wordt omgegaan en er te hardhandig wordt geschakeld, is de kans groot dat deze beschadigd is en dat de versnellingsbak vervangen moet worden. Ook kan het zijn dat enkel de defecte deel vervangen hoeft te worden. Schakel Euro Transmissie in om er zeker van te zijn dat alles weer naar behoren functioneert.

Minimaal 6 maanden garantie

Wanneer wij onderdelen van uw versnellingsbak vervangen, kunt u rekenen op lage prijzen. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij de reparatie snel uitvoeren en tevens hebben wij een ruime voorraad van originele onderdelen. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten tot uw auto weer klaar is! Dit geldt tevens voor de revisie van uw versnellingsbak, waarbij wij uw versnellingsbak volledig uit elkaar halen en beoordelen op schade. Wij hebben de nodige expertise én ervaring in huis om uitstekende kwaliteit te leveren. Daarom krijgt u bij ons altijd een garantie van zes maanden.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven betreffende het vervangen van uw versnellingsbak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem direct contact met ons op en maak een afspraak! Graag tot ziens bij Euro Transmissie te Rotterdam.

Wilt u een afspraak maken?

Menu