Loading

Over ons

Kennis en ervaring die meer dan 15 jaar telt.

Bij Euro Transmissie Rotterdam ontvangt u altijd gratis diagnose en eerlijk advies. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden wij u een uitgebreide service en deskundig advies aan. Met onze logistieke mogelijkheden kunnen wij door heel Nederland snel bezorgen. Heeft u een versnellingsbak of onderdelen ervan nodig? Bel snel of stuur gerust een mailtje.

Euro Transmissie in Rotterdam heeft ruime ervaring met reparatie, revisie en vervangen van transmissies. Wij hebben de nodige expertise en ervaring in hui om uitstekende kwaliteit te leveren. Uw transmissie zal beter functioneren dan ooit. Daarom bieden wij altijd 12 maanden garantie op de werkzaamheden die wij uitvoeren. De garantie geldt ook op de onderdelen die wij plaatsen. Euro Transmissie werkt altijd met originele onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd uitstekende service verlenen.

Voor een bezoek aan onze werkplaats kunt u terecht aan de Melbournestraat 57-59 in Rotterdam.

Missie

Wij streven ernaar om onze klanten de beste klantervaring te laten beleven. Ons team aan experts staan elke dag voor u klaar en ontwikkelt zich constant. Hierdoor garanderen wij goed service. Wij geven om het milieu en werken waar mogelijk met milieuvriendelijke stoffen. Recyclen van producten is een missie voor ons allemaal!

Vissie

Wij staan voor goed service en kwaliteit. Afgelopen 15 jaar hebben wij ons constant verbeterd. Zowel in techniek als in mens hebben wij een koppeling gevonden die past. Wij streven ernaar om in de toekomst nog sneller en nog betere diensten te kunnen leveren. 

Kernwaarden
  • Teamwork door vertrouwen en respect.
  • Inzet in klanttevredenheid.
  • Verantwoording op alle niveaus
  • Passie voor winnen
Transmissie vervangen

Hoe wij te werk gaan?

Zodra u onze werkplaats binnenrijdt, verwelkomen we u met een lekker bakje koffie. Na het aanhoren van uw probleem zullen wij snel overschakelen naar de diagnose van uw auto. Om u het beste advies te kunnen geven kijken we samen naar wat er precies mis is. Zodra wij het probleem geconstateerd hebben, zullen wij aan de hand van een uitgebreid diagnoserapport u het beste advies geven.

Vaak is het vervangen van de transmissie niet noodzakelijk. Wij zullen altijd eerst kijken in hoeverre uw transmissie gereviseerd kan worden. Dit is altijd de goedkoopste manier. Mochten wij uw transmissie helemaal niet kunnen reviseren of als deze niet rendabel is om te reviseren, dan zullen wij een scherpe aanbieding maken voor het vervangen van uw transmissie. 

De kwaliteit en de service die wij leveren zijn ongekend. Onze primaire doel is om ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel en een glimlach vertrekt. Een ander belangrijk doel van ons is het bouwen van loyale klantenbestand. Wij zetten ons elke dag 100% in om onze doelen te behalen.

Voordelen

Voordelen
van Onze diensten

Je auto onderhouden is een essentieel taak en zou niet genegeerd of vergeten mogen worden.

Vraag offerte aan
Klant georiënteerde service

We waarderen de service die wij verlenen en onze terugkomende klanten kunnen altijd extra aandacht van ons verwachten, zoals een korting op onze diensten.

Betaalbare prijzen

Euro Transmissie staat voor kwaliteit, nog beter gezegd betaalbaar kwaliteit. Voor al onze diensten kunt eerlijke prijzen verwachten. Euro Transmissie is waard voor uw geld

Hoge kwaliteit producten

We hebben groot magazijn met ruime voorraad aan originele onderdelen van alle automerken. Wij leveren elk werkdag op de door u gekozen locatie af. Ophalen is ook mogelijk.

Boek een afspraak

Heeft u hulp nodig met uw auto? Wij fixen het voor u

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen, reviseren en repareren van uw volledige auto transmissie. Bel ons voor meer informatie!

010 - 236 2050