Loading

Info

Nieuwe tranmissiebak eurotransmissie

Problemen met uw versnellingsbak?

Is uw versnellingsbak kapot of versleten? Rijd er dan niet mee door en laat uw auto zo snel mogelijk controleren door een specialist. Doorrijden met een versleten of kapotte versnellingsbak kan veel schade aanrichten aan uw auto en het reparatie moeilijker maar ook vooral duurder maken.

Een kapotte of versleten versnellingsbak herkent u aan het geratel of gerammel tijdens het schakelen

Een kapotte versnellingsbak herkent u gemakkelijk. Meestal hoort u een geratel of gerammel tijdens het schakelen, accelereren of door het loslaten van het gas. Twijfelt u of uw versnellingsbak kapot of versleten is? Dan adviseren wij om contact met ons op te nemen. Wij kunnen meestal telefonisch direct een diagnose stellen en u voorzien van het juiste advies.

Euro Transmissie Rotterdam controleert, repareert en reviseert al jaren versnellingsbakken van alle automerken. Euro Transmissie biedt u altijd de goedkoopst en de beste optie aan. Indien reparatie of revisie van uw versnellingsbak niet mogelijk is, dan beschikken wij over een ruim assortiment aan versnellingsbakken voor uiteenlopende automerken.

Hoe wij te werk gaan?

Zodra u onze werkplaats binnen rijdt, verwelkomen we u met een lekker bakje koffie. Na het aanhoren van uw probleem zullen we snel overschakelen naar de diagnose van uw auto. Om u de beste advies te kunnen geven kijken we samen naar wat er precies mis is. Zodra wij het probleem hebben geconstateerd, zullen wij aan de hand van een uitgebreid rapport u de beste advies geven.

Vaak is het vervangen van de transmissie niet noodzakelijk. Wij zullen eerst kijken in hoeverre wij uw transmissie kunnen reviseren.. Mocht het na de diagnose blijken dat de transmissie niet te repareren is of niet rendabel is om te reviseren, dan zullen wij u een scherp geprijsde reparatie aanbieden.

Vertrek met een glimlach!

De kwaliteit en de service die wij leveren zijn ongekend. Onze primaire doel is om ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel en een glimlach vertrekt. Een ander belangrijk doel van ons is het bouwen van loyale klantenbestand. Wij zetten ons elke dag 100% in om onze doelen te behalen.

Schedule

Maak vandaag nog je afspraak

Bij jouw transmissie specialist

Bel: 010-2362050