CVT automaat revisie

Tussenbak reparatie 737x491 1
Schoonmaken producten 768x470 1

CVT automaat revisie

CVT is de afkorting van continue variabele transmissie. CVT automaat kan je vergelijken met een normale automatische versnellingsbak. Het verschil zit hem in de overbrenging. Bij de CVT automaat gaat de overbrenging middels een metalen of rubberen duwband en bij de normale automatische versnellingsbak gaat het via de tandwielen. De overbreng verhouding is bij een CVT automaat nooit hetzelfde en veranderd constant. Bij andere versnellingsbakken heeft elke versnelling zijn eigen overbrengverhouding. Een voordeel van een CVT automaat is dat deze traploos is. Dit betekent dat je geen verlies hebt tijdens het schakelen, hierdoor rijden CVT automaten heel comfortabel.

Gratis diagnose bij CVT automaat

Denkt u dat uw CVT automaat niet meer naar behoren werkt? Kom zonder afspraak naar onze garage en wij controleren uw CVT automaat versnellingsbak meteen. Met onze gratis diagnose dienst weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Bij Euro Transmissie Rotterdam vinden wij het belangrijk om onze klanten goed te adviseren. Daarom ontvangt u altijd gratis diagnose en vrijblijvende offerte

Hoe herken je defecten in een CVT automaat?

CVT automaat versnellingsbaken zijn zeer zuinige en betrouwbare versnellingsbakken. Net zoals andere versnellingsbaken heeft de CVT automaat ook draaiende onderdelen. Bij draaiende onderdelen hoort eenmaal slijtage erbij. De slijtage kan je minimaliseren door goed onderhoud aan je versnellingsbak te plegen. Hieronder beschrijven wij de symptomen van een defecte of bijna defecte CVT automaat versnellingsbakken.

  • Zichtbaar veel toeren maar bijna of helemaal geen aandrijving
  • Optrekken gaat niet meer
  • Rijden in Drive modes (stand D) is niet mogelijk, stand S en flippers werken wel
  • Storing in snelheid sensor
  • Niet of niet goed reagerende ECM
  • Terugschakelen van 2 naar 1 lukt alleen tijdens stilstand.
  • Constante aanwezigheid van een zagend geluid.
  • Slippen van je bak tijdens hoge snelheden.

 

Ervaar je een van de bovenstaande symptomen? Dan adviseren wij om langs te gaan bij een transmissie specialist. De versnellingsbak specialist kan dan een diagnose uitvoeren om te achterhalen wat er precies aan de hand is met je CVT automaat.

Euro Transmissie ontzorgt u helemaal

Met onze ophaal en sleepdiensten kunnen wij uw auto vakkundig reviseren terwijl u uw ding kunt blijven doen.

Maar liefst 12 maanden garantie!

Bij Euro Transmissie werken wij alleen met orginele onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal 12 maanden garantie geven op al onze werkzaamheden.

CVT automaat reviseren

Indien je last hebt van bovenstaande symptomen of juist onderhoud aan je CVT automaat versnellingsbak wil uitvoeren? Dan adviseren wij om je versnellingsbak te reviseren. Bij Euro Transmissie Rotterdam hebben wij jarenlang ervaring met reviseren van allerlei verschillende soorten versnellingsbakken. Wij hebben voldoende onderdelen en gereviseerde CVT versnellingsbakken voldoende op voorraad in ons magazijn. Tijdens de revisie zorgen wij ervoor dat alle draaiende onderdelen vervangen worden. Wij maken enkel gebruik van originele en A kwaliteit onderdelen. Benieuwd wat een revisie kost? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak of bezoek onze garage voor een gratis diagnose wanneer het je uitkomt. Wij kunnen uw CVT versnellingsbak binnen 1 werkdag reviseren, testen en monteren.
diff 06 661x491 1
12 06 2021 eurotrans FSbiJ 1

CVT automaat repareren en vervangen.

Indien een CVT versnellingsbak niet gereviseerd kan worden, dan zullen wij adviseren om uw versnellingsbak te repareren of te vervangen. In ons magazijn hebben wij ruime voorraad aan CVT automaat versnellingsbakken die wij meteen kunnen vervangen. Indien een reparatie voldoende is, dan hebben wij de onderdelen alvast in huis om de reparatie vakkundig uit te laten voeren.

Garantie voor reviseren van CVT automaat versnellingsbak

Wij werken enkel met goedgekeurde en vooraf geteste materialen en onderdelen. Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden en onderdelen die wij gebruiken. Wij gebruiken enkel onderdelen van A-merk kwaliteit. Ons magazijn heeft ruime voorraad

Neem Direct Contact

U ontvangt standaard 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden

Wij zijn pas tevreden wanneer u dart ook bent

Beste plek voor autoreparatie in Rotterdam
assurance
Kwaliteitsverzekering
Ons servicenetwerk bestaat uit de beste garages in de VAE. Ze zijn ook uitgerust met de beste monteurs die gespecialiseerd zijn in alle merken en modellen om de beste service voor uw auto te geven.
insurance
Gemak
Met ophalen en bezorgen maakt ons probleemloze proces auto-onderhoud veel handiger voor u.
thumb ups
Vertrouwen
Vertrouw volledig op onze toegewijde serviceadviseurs die u door het hele serviceproces begeleiden.
FAQ
In de meeste gevallen lukt het ons om de tranmissies dezelfde werkdag te reviseren, repareren of te vervangen. Indien het ons niet lukt communiceren wij dit tijdig door.
De kosten zijn afhankelijk van de reparatie die wij voor u moeten uitvoeren. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via de onderstaande formulier.
U kunt langskomen met uw voertuig voor een gratis diagnose van uw voertuig.
U kunt het beste een afspraak maken om er zeker van te zijn dat wij tijd hebben om uw voertuig na te kijken.
U krijgt standaard een half jaar garantie op de reparaties die wij aan uw voertuig uitvoeren.
Bij nood bieden wij een sleepdienst aan. Daarnaast kunnen wij uw auto ook komen ophalen bij uw woning.
Als u een bestelling bij ons plaats bezorgen wij het binnen enkele werkdagen met onze eigen koeriersdienst door heel Nederland.
Eurotranmissie is gespecialiseerd in het reviseren, repareren en vervangen van tranmissies en alle onderdelen rondom de transmissies zoals cardan as en de vliegwielkoppeling.
U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan onze klantenservice en sturen uw transmissie zo snel mogelijk uw kant op.
Om er zeker van te zijn dat uw tranmissie voorradig is kunt u onze via de voorraad bekijken voorraad pagina.