Loading


VERSNELLINGSBAK REVISIE, ONDERHOUD, REPARATIE & VERVANGING DOOR PROFESSIONALS

In de ochtend
Drop-OFF

Makkelijk uw voertuig afgeven in de ochtend, zodat u verder kan met de rest van uw dag. Versnellingsbak revisie wordt uitgevoerd binnen 1 werkdag 

versnellingsbak revisie garage

Euro Transmissie Rotterdam

Euro Transmissie in Rotterdam heeft ruime ervaring met reparatierevisie en vervangen van handmatige en automatische versnellingsbaken. Wij bieden gunstige versnellingsbak revisie diensten aan. De expertise en ervaring in huis hebben wij de afgelopen 15 jaar opgedaan. Wij bieden perfecte prijs kwaliteit verhouding aan bij al onze versnellingsbak revisie

Wij gebruiken enkel onderdelen die door de fabriek zijn voorgeschreven. Daarom bieden wij altijd 12 maanden garantie al onze werkzaamheden. Maak nu een afspraak bij Euro Transmissie voor een snelle versnellingsbak revisie.

Voor een bezoek aan onze werkplaats kunt u terecht aan de Melbournestraat 57-59 in Rotterdam.

Onze diensten

Euro Transmissie Rotterdam is gespecialiseerd in reviseren van transmissies en versnellingsbakken. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in reviseren van versnellingsbakken. Ook bieden wij voor de DSG eigenaren Mechatronic revisie en inlezen ervan. Transmissie revisie wordt enkel uitgevoerd met A merk onderdelen. 

Transmissie vervangen
Versnellingsbak revisie
DSG Reisie
Mechatronic Revisie
Automatisch Versnellingsbak Revisie

Bekijk onze werkplaats

Bekijk hieronder onze moderne werkplaats waar wij dagelijks versnellingsbakken reviseren, repareren en vervangen. Onze ruime werkplaats is uitgerust met alle benodigde gereedschappen om snel en vakkundig versnellingsbak revisie uit te voeren. 

Versnellingsbak diensten

Een kapotte versnellingsbak herkent u aan het geratel of gerammel bij het schakelen, accelereren of loslaten van het gas. Twijfelt u of uw versnellingsbak kapot is? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak direct een afspraak.

Diensten bekijken
+ Meer Diensten
Diensten bekijken

Waarom voor ons kiezen?

Wij staan u altijd persoonlijk te woord en staan klaar om u deskundig te adviseren.

Scherpe prijsstelling

Wij vervangen enkel de defecte onderdelen. Zo betaalt u nooit te veel.

Betrouwbaarheid

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij de reparatie snel uitvoeren.

Garantie

Wij bieden bij al onze diensten en onderdelen 12 maanden garantie.

Wat onze klanten van ons vinden

Google Reviews

4,8

 • Avatar Kenjij Mij ★★★★★ 3 maanden geleden
  Gastvrij ontvangen,transparant in werkzaamheden cq kostten
  Afspraken worden nageleefd
  Petje af voor eurotransmissie
  Rijdt weer als een zonnetje😁
  Mijn vertrouwen
  … More hebben jullie zeker!!
  Gaat zo door!
 • Avatar Jamaal ★★★★★ 3 weken geleden
  Mijn versnellingsbak van de Suzuki Swift ratelde ontzettend en was na 305.000 km wel toe aan een revisie. Maandag de auto gebracht, samen met een onderdeel … More dat ik zelf al had liggen (koppelingsset). Ook aangegeven dat ik mijn auto onder de brug wil bekijken. Dit was allemaal geen probleem en ik heb even rustig onder mijn eigen auto kunnen kijken! Dinsdag kon ik de auto alweer ophalen met een gereviseerde bak en het gemonteerde koppelings setje. Auto schakelt en koppelt weer als nieuw, bijgeluiden zijn zo goed als verdwenen.
  Aanrader!
 • Avatar Lorre Dhoore ★★★★★ 2 maanden geleden
  Hele goede ervaring gehad met Eurotransmissie, vandaag 25 januari langs geweest. Afspraak gemaakt een paar dagen voordien. Werd gelijk een vervangauto … More aangeboden, maar omdat ik liever wou wachten had ik deze niet nodig. Na enkele uurtjes te wachten zat de gereviseerde versnellingsbak erin!
  Als kers op de taart lekkere kibbeling gegeten dankzij het vriendelijk personeel!
 • Avatar Walter Koops ★★★★★ 3 maanden geleden
  Megane 3 diesel had geluid in versnellingsbak. Telefonisch afspraak gemaakt omdat ik niet in de buurt woonde, in de ochtend om 09:00 auto gebracht en om … More 13:30 zat er al een gereviseerde bak onder inclusief nieuwe koppelingsplaten waar ik om gevraagd had.
  Na 20 minuten rijden naar huis, ging schakelen toch niet helemaal lekker, in de auto gebeld en terug gereden. Ik kreeg een leenauto mee naar huis. Omdat het die dag niet opgelost kon worden. De dag erna werd mijn auto thuis afgeleverd en de leenauto weer opgehaald. Auto schakelt en koppelt nu weer als nieuw.
  Ga zo door, super aardige en vakkundige mensen, als ik ooit weer wat aan een versnellingsbak heb weet ik waar ik moet zijn.
 • Avatar Ol Ol ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik heb een audi a7 3.0 tfsi.
  Ik heb de auto al 12 maanden. Sinds ik mijn auto heb schokt deze tijdens het terugschakelen van 2 naar 1. Ik heb 10 maanden
  … More geleden een nieuwe mechatronic en een koppeling laten plaatsen bij een ander specialist waarbij ik dacht dat de auto niet meer zal schokken. Vervolgens bleef de auto maar schokken. Ik ben naar meerdere bekende specialisten geweest en die kwamen met het zelfde verhaal. 2 dagen terug ben ik langs Eurotransmissie geweest en die wisten gelijk dat de auto opnieuw goed ingeleerd moest worden. Binnen 2 uur hebben ze alles opgelost. Super blij mee zeker een aanrader en dit zijn eerlijke vakmensen!
 • Avatar Sandro Verwey ★★★★★ een maand geleden
  Al 6 jaar trotse eigenaar van VW Scirocco automaat. Heerlijke auto. Tot paar maanden geleden begon mijn auto steeds slechter te schakelen en met hoop gebonk. … More Na uitzoek op internet ben ik uitgekomen op eurotransmissie.
  Ik kon zonder afspraak en kosteloos langs om te kijken of het echt aan versnellingsbak lag. Helaas was dat wel het geval.
  Afspraak gemaakt en mijn auto gebracht. Gratis leenauto gekregen tot mij auto gerepareerd is en 3 dagen later was mijn auto klaar.
  Hij schakelt weer als nieuw.
  Allemaal dankzij Eurotransmissie. Perfecte service en zorg.
  Nogmaals bedankt jongens.