Loading


REVISIE, ONDERHOUD, REPARATIE & VERVANGING DOOR PROFESSIONALS

In de ochtend
Drop-OFF

Makkelijk uw voertuig afgeven in de ochtend, zodat u verder kan met de rest van uw dag.

Eurotranmissie vestiging fotos met autos

Euro Transmissie Rotterdam

Euro Transmissie in Rotterdam heeft ruime ervaring met reparatierevisie en vervangen van transmissies. Wij hebben de nodige expertise en ervaring in hui om uitstekende kwaliteit te leveren. Uw transmissie zal beter functioneren dan ooit. Daarom bieden wij altijd 12 maanden garantie op de werkzaamheden die wij uitvoeren. De garantie geldt ook op de onderdelen die wij plaatsen. Euro Transmissie werkt altijd met originele onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd uitstekende service verlenen.

Voor een bezoek aan onze werkplaats kunt u terecht aan de Melbournestraat 57-59 in Rotterdam.

Wat wij doen

Euro Transmissie Rotterdam is gespecialiseerd in het reviseren van Automaat en  normale versnellingsbakken. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in versnellingsbak revisie.

Transmissie vervangen
Versnellingsbak revisie
DSG Reisie
Mechatronic Revisie
Automatisch Versnellingsbak Revisie

Onze Versnellingsbak Revisie Werkplaats

Bekijk hieronder onze moderne werkplaats waar wij dagelijks versnellingsbakken reviseren

Is uw versnellingsbak kapot?

Een kapotte versnellingsbak herkent u aan het geratel of gerammel bij het schakelen, accelereren of loslaten van het gas. Twijfelt u of uw versnellingsbak kapot is? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak direct een afspraak.

Diensten bekijken
+ Meer Diensten
Diensten bekijken

Waarom voor ons kiezen?

Wij staan u altijd persoonlijk te woord en staan klaar om u deskundig te adviseren.

Scherpe prijsstelling

Wij vervangen enkel de defecte onderdelen.

Betrouwbaarheid

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij de reparatie snel uitvoeren.

Garantie

Wij bieden bij al onze diensten 12 maanden garantie.

Wat onze klanten van ons vinden

Google Reviews

4,8

 • Avatar Kenjij Mij ★★★★★ een maand geleden
  Gastvrij ontvangen,transparant in werkzaamheden cq kostten
  Afspraken worden nageleefd
  Petje af voor eurotransmissie
  Rijdt weer als een zonnetje😁
  Mijn vertrouwen
  … More hebben jullie zeker!!
  Gaat zo door!
 • Avatar Walter Koops ★★★★★ een maand geleden
  Megane 3 diesel had geluid in versnellingsbak. Telefonisch afspraak gemaakt omdat ik niet in de buurt woonde, in de ochtend om 09:00 auto gebracht en om … More 13:30 zat er al een gereviseerde bak onder inclusief nieuwe koppelingsplaten waar ik om gevraagd had.
  Na 20 minuten rijden naar huis, ging schakelen toch niet helemaal lekker, in de auto gebeld en terug gereden. Ik kreeg een leenauto mee naar huis. Omdat het die dag niet opgelost kon worden. De dag erna werd mijn auto thuis afgeleverd en de leenauto weer opgehaald. Auto schakelt en koppelt nu weer als nieuw.
  Ga zo door, super aardige en vakkundige mensen, als ik ooit weer wat aan een versnellingsbak heb weet ik waar ik moet zijn.
 • Avatar Ol Ol ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik heb een audi a7 3.0 tfsi.
  Ik heb de auto al 12 maanden. Sinds ik mijn auto heb schokt deze tijdens het terugschakelen van 2 naar 1. Ik heb 10 maanden
  … More geleden een nieuwe mechatronic en een koppeling laten plaatsen bij een ander specialist waarbij ik dacht dat de auto niet meer zal schokken. Vervolgens bleef de auto maar schokken. Ik ben naar meerdere bekende specialisten geweest en die kwamen met het zelfde verhaal. 2 dagen terug ben ik langs Eurotransmissie geweest en die wisten gelijk dat de auto opnieuw goed ingeleerd moest worden. Binnen 2 uur hebben ze alles opgelost. Super blij mee zeker een aanrader en dit zijn eerlijke vakmensen!
 • Avatar Ingeborg van dijk ★★★★★ een maand geleden
  Ongekend! Wat een vriendelijkheid en service!! Belde vanmorgen, kon gelijk langskomen. Er werd direct naar gekeken en het probleem is verholpen voor een … More paar tientjes. Een dag eerder bij een andere garage zou er iets vervangen moeten worden hetgeen 2000 euro zou kosten. Deze mensen zijn eerlijk en hun doel is je met een glimlach te laten vertrekken. Het werd een big smile en weer vertrouwen in mijn auto en in de Rotterdamse medemens.
  Aanrader dus deze garage en mensen!!!!!
 • Avatar guido rauch ★★★★★ 4 maanden geleden
  Wou wat een super service heb de Auto Morgens gebracht. Omdat ik Rond 200 km van thuis was werd ik naar het centrum gebracht om de wachttijd te overbruggen. … More Toen de Versnellingsbak gewisseld was werd ik weer Op gehaald goede service en super vriendelijke en hard werkende Monteurs houden zich an de Afspraken waren er maar meer van dit Bedrijven
 • Avatar Mohamad Mashta ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ze zijn echt de beste in Zuid-Holland, alles kan bij hun snel geregeld worden , je krijgt grantie en ook maken ze jou heel tevreden, ik ben echt zeer … More tevreden en bovendien kreeg ik leenauto.
  Als ik ooit een probleem heb met me versnellingsbak dan weet ik waar ik moet zijn, echt professionel!

Tranmissie Voorraad

Klik hieronder om te bekijken ow uw transmissie op voorraad is.