Transmissie Vervangen

Versnellingsbak onderdelen
diff 06 661x491 1
In sommige gevallen is het niet mogelijk om een versnellingsbak revisie uit te voeren. In dit geval adviseren wij om uw transmissie te vervangen. Bij Euro Transmissie Rotterdam hebben wij ruime voorraad aan versnellingsbakken van alle merken auto’s. Wij kunnen uw versnellingsbak meestal binnen 1 werkdag vervangen en testen. Zo kunt u weer snel veilige kilometers met uw auto afleggen.
Het is mogelijk dat enkel een defecte deel van de versnellingsbak vervangen moet worden. Hierdoor bent u goedkoper en sneller geholpen. Euro Transmissie heeft alle ervaring in huis om de staat van uw transmissie te beoordelen. Bezoek onze garage in Rotterdam of neem contact op via onze contactpagina. U kunt altijd rekenen op de laagste prijzen wanneer wij de onderdelen van uw versnellingsbak vervangen. Dankzij onze ruime kennis en ervaring kunnen wij de reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Euro Transmissie heeft een ruime voorraad aan originele onderdelen voor alle versnellingsbakken. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en uw auto snel repareren. Dit geldt ook voor de revisie van uw versnellingsbak, waarbij uw versnellingsbak volledig uit elkaar gehaald wordt en beoordeeld wordt op beschadigingen.

Euro Transmissie ontzorgt u helemaal

Met onze ophaal en sleepdiensten kunnen wij uw auto vakkundig reviseren terwijl u uw ding kunt blijven doen.

Maar liefst 12 maanden garantie!

Bij Euro Transmissie werken wij alleen met orginele onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal 12 maanden garantie geven op al onze werkzaamheden.

Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd extra service!

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven betreffende het vervangen van uw versnellingsbak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem direct contact met ons op en maak een afspraak! Graag tot ziens bij Euro Transmissie te Rotterdam.

Neem Direct Contact

U ontvangt standaard 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden

Wij zijn pas tevreden wanneer u dart ook bent

Beste plek voor autoreparatie in Rotterdam
assurance
Kwaliteitsverzekering
Ons servicenetwerk bestaat uit de beste garages in de VAE. Ze zijn ook uitgerust met de beste monteurs die gespecialiseerd zijn in alle merken en modellen om de beste service voor uw auto te geven.
insurance
Gemak
Met ophalen en bezorgen maakt ons probleemloze proces auto-onderhoud veel handiger voor u.
thumb ups
Vertrouwen
Vertrouw volledig op onze toegewijde serviceadviseurs die u door het hele serviceproces begeleiden.
FAQ
In de meeste gevallen lukt het ons om de tranmissies dezelfde werkdag te reviseren, repareren of te vervangen. Indien het ons niet lukt communiceren wij dit tijdig door.
De kosten zijn afhankelijk van de reparatie die wij voor u moeten uitvoeren. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via de onderstaande formulier.
U kunt langskomen met uw voertuig voor een gratis diagnose van uw voertuig.
U kunt het beste een afspraak maken om er zeker van te zijn dat wij tijd hebben om uw voertuig na te kijken.
U krijgt standaard een half jaar garantie op de reparaties die wij aan uw voertuig uitvoeren.
Bij nood bieden wij een sleepdienst aan. Daarnaast kunnen wij uw auto ook komen ophalen bij uw woning.
Als u een bestelling bij ons plaats bezorgen wij het binnen enkele werkdagen met onze eigen koeriersdienst door heel Nederland.
Eurotranmissie is gespecialiseerd in het reviseren, repareren en vervangen van tranmissies en alle onderdelen rondom de transmissies zoals cardan as en de vliegwielkoppeling.
U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan onze klantenservice en sturen uw transmissie zo snel mogelijk uw kant op.
Om er zeker van te zijn dat uw tranmissie voorradig is kunt u onze via de voorraad bekijken voorraad pagina.