Mechatronic Revisie

VW DSG Image 1 768x479 1
398522bb cc59 4918 b6a6 3cbff7f46f43 655x491 1

Gratis Diagnose DSG Mechatronic

De mechatronic is als het ware het hart van je versnellingsbak. De mechatronic komt vaak voor in DSG versnellingsbakken. Dit zijn automatische versnellingsbakken van VAG groep. De mechatronic heeft de taak om je versnellingsbak aan te sturen. Het onderdeel bevat de nodige software voor een goede werking van je versnellingsbak. Het is een onderdeel met veel sensoren die voor soepele overschakeling van versnelling verzorgt bij automatische versnellingsbakken.
Denkt u dat uw mechatronic niet meer naar behoren werkt Kom zonder afspraak naar onze garage en wij controleren uw DSG mechatronic meteen. Met onze gratis diagnose dienst weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Bij Euro Transmissie Rotterdam vinden wij het belangrijk om onze klanten goed te adviseren. Daarom ontvangt u altijd gratis diagnose en vrijblijvende offerte.

Problemen met uw DSG Mechatronic?

U kunt zelf waarnemen of de Mechatronic van uw DSG versnellingsbak niet meer goed werkt. Euro Transmissie Rotterdam heeft voor u een lijst voorbereidt waarbij u de DSG Mechatronic kunt controleren. Wij adviseren u om een versnellingsbak specialist raad te plegen als uw auto een van deze symptomen laat zien.

  • Uw versnellingsbak schakelt niet goed bij hoge toeren
  • Schakelen gaat helemaal niet
  • Zichtbare slip in uw toerental teller tijdens schakelen
  • De R stand inschakelen gaat moeizaam
  • Trilling en schokken van uw voertuig bij schakelen

Euro Transmissie ontzorgt u helemaal

Met onze ophaal en sleepdiensten kunnen wij uw auto vakkundig reviseren terwijl u uw ding kunt blijven doen.

Maar liefst 12 maanden garantie!

Bij Euro Transmissie werken wij alleen met orginele onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal 12 maanden garantie geven op al onze werkzaamheden.

Reviseren van DSG Mechatronic

De mechatronic van DSG versnellingsbakken kunnen helaas na een tijdje het begeven. Daarom hebben wij gereviseerde en goed werkende mechatronic van alle merken altijd op voorraad. Bij Euro Transmissie Rotterdam is de mechatronic van uw auto binnen 1 werkdag gereviseerd, getest en gemonteerd.

12 06 2021 eurotrans FSbiJ
12 06 2021 eurotrans FSbiJ 300x188 1

Repareren van DSG Mechatronic

In sommige gevallen heeft u helaas niet de keuze om de mechatronic te reviseren. In dit geval zullen wij u adviseren om de mechatronic te laten vervangen. Wij hebben de juiste materialen en gereedschappen in huis om uw mechatronic binnen 1 werkdag te repareren. Bij Euro Transmissie Rotterdam hebben wij een speciale testbank ontworpen om uw mechatronic na reparatie te testen om de werking.

Garantie voor reviseren van DSG mechatronic

Wij werken enkel met goedgekeurde en vooraf geteste materialen en onderdelen. Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden en onderdelen die wij gebruiken. Wij gebruiken enkel onderdelen van A-merken. Ons magazijn heeft ruime voorraad aan alle onderdelen die gebruikt worden voor reviseren, repareren en vervangen van uw Transmissie

Neem Direct Contact

U ontvangt standaard 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden

Wij zijn pas tevreden wanneer u dart ook bent

Beste plek voor autoreparatie in Rotterdam
assurance
Kwaliteitsverzekering
Ons servicenetwerk bestaat uit de beste garages in de VAE. Ze zijn ook uitgerust met de beste monteurs die gespecialiseerd zijn in alle merken en modellen om de beste service voor uw auto te geven.
insurance
Gemak
Met ophalen en bezorgen maakt ons probleemloze proces auto-onderhoud veel handiger voor u.
thumb ups
Vertrouwen
Vertrouw volledig op onze toegewijde serviceadviseurs die u door het hele serviceproces begeleiden.
FAQ
In de meeste gevallen lukt het ons om de tranmissies dezelfde werkdag te reviseren, repareren of te vervangen. Indien het ons niet lukt communiceren wij dit tijdig door.
De kosten zijn afhankelijk van de reparatie die wij voor u moeten uitvoeren. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via de onderstaande formulier.
U kunt langskomen met uw voertuig voor een gratis diagnose van uw voertuig.
U kunt het beste een afspraak maken om er zeker van te zijn dat wij tijd hebben om uw voertuig na te kijken.
U krijgt standaard een half jaar garantie op de reparaties die wij aan uw voertuig uitvoeren.
Bij nood bieden wij een sleepdienst aan. Daarnaast kunnen wij uw auto ook komen ophalen bij uw woning.
Als u een bestelling bij ons plaats bezorgen wij het binnen enkele werkdagen met onze eigen koeriersdienst door heel Nederland.
Eurotranmissie is gespecialiseerd in het reviseren, repareren en vervangen van tranmissies en alle onderdelen rondom de transmissies zoals cardan as en de vliegwielkoppeling.
U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan onze klantenservice en sturen uw transmissie zo snel mogelijk uw kant op.
Om er zeker van te zijn dat uw tranmissie voorradig is kunt u onze via de voorraad bekijken voorraad pagina.