Versnellingsbak revisie

12 06 2021 eurotrans FSbiJ
Repareren differentieel 737x491 1

Het reviseren van versnellingsbakken is een vak apart en vereist daarom de nodige ervaring en kennis. Eurotransmissie in Rotterdam is gespecialiseerde revisiebedrijf voor alle versnellingsbakken. Wij garanderen u dat uw versnellingsbak altijd op de juiste manier en met de beste onderdelen gereviseerd wordt. U wilt er immers op kunnen rekenen dat uw versnellingsbak snel weer naar behoren functioneert. Eurotransmissie, de gespecialiseerde versnellingsbak revisiebedrijf in Rotterdam heet u van welkom

Hoe gaan wij te werk?

Bij een revisie van een versnellingsbak halen wij de volledige versnellingsbak uit elkaar. Eerst wordt deze grondig in de daarvoor bestemde speciale industriële wasmachine gereinigd. Vervolgens beoordelen wij de slijtage van uw onderdelen en bepalen wij eerst de totale schade. Hierdoor hoeven wij enkel de versleten onderdelen te vervangen. De volgende onderdelen kunnen tijdens de revisie vervangen worden: frictieplaten, afdichtingen, keerringen en lagers. Nadat de nieuwe onderdelen gemonteerd zijn, testen wij de versnellingsbak naar zijn werking. Wij zorgen ervoor dat uw versnellingsbak beter functioneert dan voorheen. Zo bent u er zeker van dat de versnellingsbak weer naar behoren functioneert. Op al onze revisies ontvangt u een garantie van minimaal 12 maanden.

Euro Transmissie ontzorgt u helemaal

Met onze ophaal en sleepdiensten kunnen wij uw auto vakkundig reviseren terwijl u uw ding kunt blijven doen.

Maar liefst 12 maanden garantie!

Bij Euro Transmissie werken wij alleen met orginele onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal 12 maanden garantie geven op al onze werkzaamheden.

Webp.net resizeimage 1 271x300 1
bill oxford fGqsewtsJY unsplash 736x491 1

Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd extra service!

Maak een afspraak!

Ons versnellingsbak revisiebedrijf te Rotterdam bestaat uit een team van specialisten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij werken voornamelijk met garagebedrijven en particulieren. Eurotransmissie heeft altijd een ruime voorraad aan versnellingsbekken en onderdelen van originele kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van korte wachttijden. Bezoek onze garage of neem contact op om een afspraak te maken. U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen via onze website. Wij zullen dan binnen 24 uur reageren met een scherpe aanbieding om uw versnellingsbak te reviseren.

U ontvangt standaard 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden

Wij zijn pas tevreden wanneer u dart ook bent

Beste plek voor autoreparatie in Rotterdam
assurance
Kwaliteitsverzekering
Ons servicenetwerk bestaat uit de beste garages in de VAE. Ze zijn ook uitgerust met de beste monteurs die gespecialiseerd zijn in alle merken en modellen om de beste service voor uw auto te geven.
insurance
Gemak
Met ophalen en bezorgen maakt ons probleemloze proces auto-onderhoud veel handiger voor u.
thumb ups
Vertrouwen
Vertrouw volledig op onze toegewijde serviceadviseurs die u door het hele serviceproces begeleiden.
FAQ
In de meeste gevallen lukt het ons om de tranmissies dezelfde werkdag te reviseren, repareren of te vervangen. Indien het ons niet lukt communiceren wij dit tijdig door.
De kosten zijn afhankelijk van de reparatie die wij voor u moeten uitvoeren. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via de onderstaande formulier.
U kunt langskomen met uw voertuig voor een gratis diagnose van uw voertuig.
U kunt het beste een afspraak maken om er zeker van te zijn dat wij tijd hebben om uw voertuig na te kijken.
U krijgt standaard een half jaar garantie op de reparaties die wij aan uw voertuig uitvoeren.
Bij nood bieden wij een sleepdienst aan. Daarnaast kunnen wij uw auto ook komen ophalen bij uw woning.
Als u een bestelling bij ons plaats bezorgen wij het binnen enkele werkdagen met onze eigen koeriersdienst door heel Nederland.
Eurotranmissie is gespecialiseerd in het reviseren, repareren en vervangen van tranmissies en alle onderdelen rondom de transmissies zoals cardan as en de vliegwielkoppeling.
U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan onze klantenservice en sturen uw transmissie zo snel mogelijk uw kant op.
Om er zeker van te zijn dat uw tranmissie voorradig is kunt u onze via de voorraad bekijken voorraad pagina.