Tussenbak revisie

398522bb cc59 4918 b6a6 3cbff7f46f43 655x491 1
12 06 2021 eurotrans bXqRD

Gratis diagnose tussenbak

Een tussenbak is als het ware een extra versnellingsbak die bij 4×4 (vierwielaandrijving) voorkomt. De tussenbak van een auto zorgt ervoor dat de aandrijving van de versnellingsbak overgebracht wordt naar de voor- en achteras dankzij aanwezige aandrijfassen. Ook zorgt de tussenbak ervoor om te kiezen of je de vierwielaandrijving of de tweewiel aandrijving wil gebruiken. Hierbij kan je de soort aandrijving 2WA of 4WA in- en uitschakelen.
Denkt u dat uw tussenbak niet meer naar behoren werkt? Kom zonder afspraak naar onze garage en wij controleren uw tussenbak meteen. Met onze gratis diagnose dienst weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Bij Euro Transmissie Rotterdam vinden wij het belangrijk om onze klanten goed te adviseren. Daarom ontvangt u altijd gratis diagnose en vrijblijvende offerte.

Euro Transmissie ontzorgt u helemaal

Met onze ophaal en sleepdiensten kunnen wij uw auto vakkundig reviseren terwijl u uw ding kunt blijven doen.

Maar liefst 12 maanden garantie!

Bij Euro Transmissie werken wij alleen met orginele onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal 12 maanden garantie geven op al onze werkzaamheden.

Tussenbak Reviseren

De tussenbak is een onderdeel die veel tandwielen bevat. Deze tandwielen kunnen door jaren heen of door verkeerd of hardhandig gebruik gaan slijten. Om hoge kosten tegen te gaan adviseren wij om uw tussenbak tijdig te reviseren. Door tijdig uw tussenbak te reviseren kunt u voorkomen dat deze gerepareerd of vervangen moet worden. Hiermee bespaart u onnodige hoge kosten. Ook zorgt u ervoor dat het transmissiesysteem van uw wagen beter werkt en kunt u lange levensduur verwachten. Bij Euro Transmissie Rotterdam reviseren wij al jarenlang tussenbakken. In ons magazijn hebben wij ruime voorraad aan gereviseerde tussenbakken en de onderdelen ervan.
12 06 2021 eurotrans bXqRD
Webp.net resizeimage 3 1536x960 1

Tussenbak Repareren en vervangen

Indien er te lang met een versleten tussenbak doorgereden is, dan kan dit ervoor zorgen dat deze niet meer gereviseerd kan worden. Wij zullen u dan adviseren om uw tussenbak te repareren of te vervangen. Repareren van een tussenbakken doen wij dagelijks op onze werkplaats. De onderdelen hiervan hebben wij ruim op voorraad. Meestal kunt u binnen 1 werkdag weer doorrijden met een gerepareerde tussenbak.

Garantie voor reviseren van tussenbak

Wij werken enkel met goedgekeurde en vooraf geteste materialen en onderdelen. Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden en onderdelen die wij gebruiken. Wij gebruiken enkel onderdelen van A-merk kwaliteit. Ons magazijn heeft ruime voorraad aan alle onderdelen die gebruikt worden voor reviseren, repareren en vervangen van uw transmissie, differentieel en versnellingsbakken.

U ontvangt standaard 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden

Wij zijn pas tevreden wanneer u dart ook bent

Beste plek voor autoreparatie in Rotterdam
assurance
Kwaliteitsverzekering
Ons servicenetwerk bestaat uit de beste garages in de VAE. Ze zijn ook uitgerust met de beste monteurs die gespecialiseerd zijn in alle merken en modellen om de beste service voor uw auto te geven.
insurance
Gemak
Met ophalen en bezorgen maakt ons probleemloze proces auto-onderhoud veel handiger voor u.
thumb ups
Vertrouwen
Vertrouw volledig op onze toegewijde serviceadviseurs die u door het hele serviceproces begeleiden.
FAQ
In de meeste gevallen lukt het ons om de tranmissies dezelfde werkdag te reviseren, repareren of te vervangen. Indien het ons niet lukt communiceren wij dit tijdig door.
De kosten zijn afhankelijk van de reparatie die wij voor u moeten uitvoeren. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via de onderstaande formulier.
U kunt langskomen met uw voertuig voor een gratis diagnose van uw voertuig.
U kunt het beste een afspraak maken om er zeker van te zijn dat wij tijd hebben om uw voertuig na te kijken.
U krijgt standaard een half jaar garantie op de reparaties die wij aan uw voertuig uitvoeren.
Bij nood bieden wij een sleepdienst aan. Daarnaast kunnen wij uw auto ook komen ophalen bij uw woning.
Als u een bestelling bij ons plaats bezorgen wij het binnen enkele werkdagen met onze eigen koeriersdienst door heel Nederland.
Eurotranmissie is gespecialiseerd in het reviseren, repareren en vervangen van tranmissies en alle onderdelen rondom de transmissies zoals cardan as en de vliegwielkoppeling.
U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan onze klantenservice en sturen uw transmissie zo snel mogelijk uw kant op.
Om er zeker van te zijn dat uw tranmissie voorradig is kunt u onze via de voorraad bekijken voorraad pagina.