Differentieel reviseren

Versnellingsbak revisie in Rotterdam 755x491 1
diff 06 661x491 1

Gratis diagnose differentieel

Elk auto heeft een Differentieel dit wordt ook wel de Cardan genoemd. De differentieel maakt het mogelijk om snelheidsverschil in de aandrijving te hebben. Bijvoorbeeld u rijdt met uw auto en neemt een linkerbocht. Het rechterwiel zal meer omwentelingen maken dan het linker wiel. Hierdoor ontstaat er een verschil in de snelheid van beide wielen. De cardan maakt het mogelijk dat deze verschillen kunnen ontstaan. Bij auto’s met voorwielaandrijving zit de differentieel altijd in de versnellingsbak zelf. Bij achterwielaandrijvingen is de differentieel achter geplaats. Deze is met behulp van de differentieel as verbonden met de versnellingsbak die voorin zit. Dit wordt ook wel Cardan as genoemd. De differentieel bevat allerlei tandwielen die voor de juiste omwentelingen zorgen. Deze tandwielen kunnen slijten waardoor je differentieel niet meer naar behoren werkt. Wij adviseren om je differentieel tijdig te laten controleren om kosten te besparen.
Denkt u dat uw differentieel niet meer naar behoren werkt? Kom zonder afspraak naar onze garage en wij controleren uw differentieel meteen. Met onze gratis diagnose dienst weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Bij Euro Transmissie Rotterdam vinden wij het belangrijk om onze klanten goed te adviseren. Daarom ontvangt u altijd gratis diagnose en vrijblijvende offerte.

Problemen met uw Differentieel? Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Er zijn meerdere oorzaken waarmee een differentieel niet meer goed kan functioneren. Dit kan bijvoorbeeld aan de olie liggen. Men denkt nog altijd dat de olie van een differentieel levenslang meegaat. Sommige fabrikanten geven inderdaad aan dat hun differentieel olie levenslang meegaat. Maar er zijn genoeg fabrikanten die adviseren om je differentieel olie rond de 100.000 – 150.000 kilometer te vervangen. Ook slijten de lagers van een differentieel weleens waardoor deze niet meer goed kan functioneren. Euro Transmissie Rotterdam adviseert daarom om je differentieel tijdig te onderhouden. Hieronder zie je paar punten waarbij je kan lijden dat uw differentieel niet meer goed functioneert.

Euro Transmissie ontzorgt u helemaal

Met onze ophaal en sleepdiensten kunnen wij uw auto vakkundig reviseren terwijl u uw ding kunt blijven doen.

Maar liefst 12 maanden garantie!

Bij Euro Transmissie werken wij alleen met orginele onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal 12 maanden garantie geven op al onze werkzaamheden.

Differentieel Reviseren

Een differentieel is een onderdeel die tandwielen bevat. Door de jaren heen en afhankelijk van hoe de auto gebruikt is kunnen deze tandwielen slijten. Hierdoor kan uw differentieel mogelijk niet naar behoren werken. U kunt kosten besparen door uw differentieel te laten reviseren i.p.v. repareren of vervangen. Euro Transmissie Rotterdam heeft al jarenlang ervaring met reviseren van differenties. Wij gebruiken enkel A kwaliteit onderdelen om uw differentieel te reviseren. Na de revisie is uw differentieel zo goed als nieuw en kunt u weer lange veilige kilometers afleggen.
Repareren differentieel 737x491 1
DSG Golf E 768x367 1

Differentieel repareren

Indien uw differentieel zodanig beschadig is, dan kan deze is sommige gevallen niet meer gereviseerd worden. Mogelijk heeft u dan te lang met een versleten differentieel doorgereden. In dit geval adviseren wij om de differentieel te repareren. Wij hebben een ruime voorraad aan nieuwe differentieel onderdelen waarbij we snel, gemakkelijk en vakkundig uw differentieel kunnen repareren. Bezoek onze garage voor een gratis diagnose, zo weet u vooraf of uw differentieel echt gerepareerd moet worden of dat we deze nog kunnen reviseren.

Garantie voor reviseren van differentieel

Wij werken enkel met goedgekeurde en vooraf geteste materialen en onderdelen. Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden en onderdelen die wij gebruiken. Wij gebruiken enkel onderdelen van A-merk kwaliteit. Ons magazijn heeft ruime voorraad aan alle onderdelen die gebruikt worden voor reviseren, repareren en vervangen van uw transmissie, differentieel en versnellingsbakken.

U ontvangt standaard 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden

Wij zijn pas tevreden wanneer u dart ook bent

Beste plek voor autoreparatie in Rotterdam
assurance
Kwaliteitsverzekering
Ons servicenetwerk bestaat uit de beste garages in de VAE. Ze zijn ook uitgerust met de beste monteurs die gespecialiseerd zijn in alle merken en modellen om de beste service voor uw auto te geven.
insurance
Gemak
Met ophalen en bezorgen maakt ons probleemloze proces auto-onderhoud veel handiger voor u.
thumb ups
Vertrouwen
Vertrouw volledig op onze toegewijde serviceadviseurs die u door het hele serviceproces begeleiden.
FAQ
In de meeste gevallen lukt het ons om de tranmissies dezelfde werkdag te reviseren, repareren of te vervangen. Indien het ons niet lukt communiceren wij dit tijdig door.
De kosten zijn afhankelijk van de reparatie die wij voor u moeten uitvoeren. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via de onderstaande formulier.
U kunt langskomen met uw voertuig voor een gratis diagnose van uw voertuig.
U kunt het beste een afspraak maken om er zeker van te zijn dat wij tijd hebben om uw voertuig na te kijken.
U krijgt standaard een half jaar garantie op de reparaties die wij aan uw voertuig uitvoeren.
Bij nood bieden wij een sleepdienst aan. Daarnaast kunnen wij uw auto ook komen ophalen bij uw woning.
Als u een bestelling bij ons plaats bezorgen wij het binnen enkele werkdagen met onze eigen koeriersdienst door heel Nederland.
Eurotranmissie is gespecialiseerd in het reviseren, repareren en vervangen van tranmissies en alle onderdelen rondom de transmissies zoals cardan as en de vliegwielkoppeling.
U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven aan onze klantenservice en sturen uw transmissie zo snel mogelijk uw kant op.
Om er zeker van te zijn dat uw tranmissie voorradig is kunt u onze via de voorraad bekijken voorraad pagina.