Loading

Mechatronic Revisie

De mechatronic is als het ware het hart van je versnellingsbak. De mechatronic komt vaak voor in DSG versnellingsbakken. Dit zijn automatische versnellingsbakken van VAG groep. De mechatronic heeft de taak om je versnellingsbak aan te sturen. Het onderdeel bevat de nodige software voor een goede werking van je versnellingsbak.  Het is een onderdeel met veel sensoren die voor soepele overschakeling van versnelling verzorgt bij automatische versnellingsbakken.

Gratis Diagnose DSG Mechatronic

Denkt u dat uw mechatronic niet meer naar behoren werkt Kom zonder afspraak naar onze garage en wij controleren uw DSG mechatronic meteen. Met onze gratis diagnose dienst weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Bij Euro Transmissie Rotterdam vinden wij het belangrijk om onze klanten goed te adviseren. Daarom ontvangt u altijd gratis diagnose en vrijblijvende offerte.

Eurotransmissie tranmissiebak

Problemen met uw DSG Mechatronic?

U kunt zelf waarnemen of de Mechatronic van uw DSG versnellingsbak niet meer goed werkt. Euro Transmissie Rotterdam heeft voor u een lijst voorbereidt waarbij u de DSG Mechatronic kunt controleren. Wij adviseren u om een versnellingsbak specialist raad te plegen als uw auto een van deze symptomen laat zien.

  • Uw versnellingsbak schakelt niet goed bij hoge toeren
  • Schakelen gaat helemaal niet
  • Zichtbare slip in uw toerental teller tijdens schakelen
  • De R stand inschakelen gaat moeizaam
  • Trilling en schokken van uw voertuig bij schakelen

Reviseren van DSG Mechatronic

De mechatronic van DSG versnellingsbakken kunnen helaas na een tijdje het begeven. Daarom hebben wij gereviseerde en goed werkende mechatronic van alle merken altijd op voorraad. Bij Euro Transmissie Rotterdam is de mechatronic van uw auto binnen 1 werkdag gereviseerd, getest en gemonteerd.

Repareren van DSG Mechatronic

In sommige gevallen heeft u helaas niet de keuze om de mechatronic te reviseren. In dit geval zullen wij u adviseren om de mechatronic te laten vervangen. Wij hebben de juiste materialen en gereedschappen in huis om uw mechatronic binnen 1 werkdag te repareren. Bij Euro Transmissie Rotterdam hebben wij een speciale testbank ontworpen om uw mechatronic na reparatie te testen om de werking.

Garantie voor reviseren van DSG mechatronic

Wij werken enkel met goedgekeurde en vooraf geteste materialen en onderdelen. Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden en onderdelen die wij gebruiken. Wij gebruiken enkel onderdelen van A-merken. Ons magazijn heeft ruime voorraad aan alle onderdelen die gebruikt worden voor reviseren, repareren en vervangen van uw Transmissie