Loading

Onze Diensten

Contact

Adres Melbournestraat 57, 3047 BH Rotterdam
Telefoonnummer 010 236 2050
Openingstijden: Ma t/m Vr 09:00 - 18:00 | Za 09:00 - 15:00

Wij zijn pas tevreden wanneer u dart ook bent

100% Tevredenheidsgarantie

U ontvangt standaard 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden

12 maanden garantie

Transmissie Reparatie

Bij Eurotransmissie wordt uw versnellingsbak vakkundig gerepareerd.

Bent u opzoek naar de mogelijkheden om uw versnellingsbak te repareren? Bij Eurotransmissie krijgt u het beste advies en een scherpe offerte op maat. Wij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn en zetten graag onze expertise in zodat u snel weer veilig de weg op kunt. Bij Eurotransmissie kunt u rekenen op een uitgebreide service. Wij staan u persoonlijk te woord en staan klaar om u deskundig te adviseren.

Transmissie van een auto is een zeer complex techniek. Reparatie van transmissie vergt daarom ook veel kennis en ervaring. Onze monteurs hebben alle benodigde ervaring en kennis in huis om u goed te helpen. Euro Transmissie heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van transmissies van uiteenlopende automerken. 

Voordelen
Euro Transmissie ontzorgt u helemaal

Met onze ophaal en sleepdiensten kunnen wij uw auto vakkundig reviseren terwijl u uw ding kunt blijven doen.

Maar liefst 12 maanden garantie!

Bij Euro Transmissie werken wij alleen met orginele onderdelen. Hierdoor kunnen wij altijd minimaal 12 maanden garantie geven op al onze werkzaamheden.

Bespaar geld door de unieke reparatie service van Eurotransmissie.

Repareren van een transmissie heeft veel voordelen. Bij de reparatie van uw versnellingsbak wordt slechts een gedeelte uit elkaar gehaald en vervangen wij enkel de defecte onderdelen. Een groot voordeel is dat wij hierdoor minder tijd nodig hebben en dat scheelt u een hoop kosten! Onze tarieven zijn daarom eerlijk en betaalbaar! Zoekt u een partij die vakkundig uw versnellingsbak kan repareren voor een eerlijke prijs? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd extra service!

  • Gratis Diagnose
  • Ophaaldienst
  • Sleepdienst
  • Bezorgd door heel Nederland
  • Zekerheid

Vertrouw onze onderdelen!

De afgelopen 15 jaar hebben wij autorijders weer de weg geholpen. Wij werken alleen met gecertificeerd machines die enkel bedoeld zijn om transmissies te reviseren.

De onderdelen die wij gebruiken zijn100% originele gecertificeerde onderdelen.

Kies Eurotransmissie als u weer snel uw weg wil vervolgen.

Bij Eurotransmissie bent u welkom voor een versnellingsbak reparatie als voor revisie. Bij ons ontvangt u minimaal 12 maanden garantie op al onze diensten. Wij kunnen uitstekende kwaliteit leveren, omdat wij enkel originele onderdelen gebruiken

Eurotransmissie beschikt over een ruime voorraad aan onderdelen en transmissies. Hierdoor zijn wij in staat om u snel te helpen zodat u weer snel uw weg kunt vervolgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Rotterdam of neem contact op via onze contactpagina. Onze professionals staan altijd klaar om u te voorzien van het juiste advies.