Loading

Versnellingsbak revisie in Rotterdam

Het reviseren van versnellingsbakken is een vak apart en vereist daarom de nodige ervaring en kennis. Eurotransmissie in Rotterdam is gespecialiseerde revisiebedrijf voor alle versnellingsbakken. Wij garanderen u dat uw versnellingsbak altijd op de juiste manier en met de beste onderdelen gereviseerd wordt. U wilt er immers op kunnen rekenen dat uw versnellingsbak snel weer naar behoren functioneert. Eurotransmissie, de gespecialiseerde versnellingsbak revisiebedrijf in Rotterdam heet u van welkom

Voordelen
We maken het gemakkelijk voor je

Euro Transmissie is de beste en de goedkoopste in het reviseren van transmissies. Uw versnellingsbak is binnen no time bij ons gereviseerd.

100% tevredenheid garantie

Door jarenlange ervaring en kennis kunnen wij altijd vakkundig werk leveren. Wij werken alleen met originele onderdelen.

Hoe gaan wij te werk?

Bij een revisie van een versnellingsbak halen wij de volledige versnellingsbak uit elkaar. Eerst wordt deze grondig in de daarvoor bestemde speciale industriële wasmachine gereinigd. Vervolgens beoordelen wij de slijtage van uw onderdelen en bepalen wij eerst de totale schade. Hierdoor hoeven wij enkel de versleten onderdelen te vervangen. De volgende onderdelen kunnen tijdens de revisie vervangen worden: frictieplaten, afdichtingen, keerringen en lagers. Nadat de nieuwe onderdelen gemonteerd zijn, testen wij de versnellingsbak naar zijn werking. Wij zorgen ervoor dat uw versnellingsbak beter functioneert dan voorheen. Zo bent u er zeker van dat de versnellingsbak weer naar behoren functioneert. Op al onze revisies ontvangt u een garantie van minimaal 12 maanden.

Revisie versnellingsbak en transmissie

Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd extra service!

  • Gratis Diagnose
  • Ophaaldienst
  • Sleepdienst
  • Bezorgd door heel Nederland
  • Zekerheid

Maak een afspraak!

Ons versnellingsbak revisiebedrijf te Rotterdam bestaat uit een team van specialisten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij werken voornamelijk met garagebedrijven en particulieren. Eurotransmissie heeft altijd een ruime voorraad aan versnellingsbekken en onderdelen van originele kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van korte wachttijden. Bezoek onze garage of neem contact op om een afspraak te maken. U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen via onze website. Wij zullen dan binnen 24 uur reageren met een scherpe aanbieding om uw versnellingsbak te reviseren.