Loading

Onze Diensten

Contact

Adres Melbournestraat 57, 3047 BH Rotterdam
Telefoonnummer 010 236 2050
Openingstijden: Ma t/m Vr 09:00 - 18:00 | Za 09:00 - 15:00

Wij zijn pas tevreden wanneer u dart ook bent

100% Tevredenheidsgarantie

U ontvangt standaard 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden

12 maanden garantie

Transmissie Vervangen

Het is helaas niet altijd mogelijk om te achterhalen hoe men voorheen met uw occasion auto om is gegaan. Dit geldt voornamelijk voor de versnellingsbak. De kans is groot dat er ruw is omgegaan met uw versnellingsbak en dat men hardhandig geschakeld heeft. Hierdoor is de kans groot dat uw transmissie beschadigd of versleten is, in meeste gevallen moet de versnellingsbak vervangen worden.

Het is mogelijk dat enkel een defecte deel van de versnellingsbak vervangen moet worden. Hierdoor bent u goedkoper en sneller geholpen. Euro Transmissie heeft alle ervaring in huis om de staat van uw transmissie te beoordelen. Bezoek onze showroom in Rotterdam of neem contact op via onze contactpagina.

U kunt altijd rekenen op de laagste prijzen wanneer wij de onderdelen van uw versnellingsbak vervangen. Dankzij onze ruime kennis en ervaring kunnen wij de reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Euro Transmissie heeft ruime voorraad aan originele versnellingsbak onderdelen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en uw auto snel repareren. Dit geldt ook voor de revisie van uw versnellingsbak, waarbij uw versnellingsbak volledig uit elkaar gehaald wordt en beoordeeld wordt op beschadigingen.

Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd extra service!

  • Gratis Diagnose
  • Ophaaldienst
  • Sleepdienst
  • Bezorgd door heel Nederland
  • Zekerheid

Vertrouw onze onderdelen!

De afgelopen 15 jaar hebben wij autorijders weer de weg geholpen. Wij werken alleen met gecertificeerd machines die enkel bedoeld zijn om transmissies te reviseren.

De onderdelen die wij gebruiken zijn100% originele gecertificeerde onderdelen.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven betreffende het vervangen van uw versnellingsbak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem direct contact met ons op en maak een afspraak! Graag tot ziens bij Euro Transmissie te Rotterdam.