Loading

Transmissie vervangen

In sommige gevallen is het niet mogelijk om een versnellingsbak revisie uit te voeren. In dit geval adviseren wij om uw transmissie te vervangen. Bij Euro Transmissie Rotterdam hebben wij ruime voorraad aan versnellingsbakken van alle merken auto’s. Wij kunnen uw versnellingsbak meestal binnen 1 werkdag vervangen en testen. Zo kunt u weer snel veilige kilometers met uw auto afleggen. 

Het is mogelijk dat enkel een defecte deel van de versnellingsbak vervangen moet worden. Hierdoor bent u goedkoper en sneller geholpen. Euro Transmissie heeft alle ervaring in huis om de staat van uw transmissie te beoordelen. Bezoek onze garage in Rotterdam of neem contact op via onze contactpagina.

U kunt altijd rekenen op de laagste prijzen wanneer wij de onderdelen van uw versnellingsbak vervangen. Dankzij onze ruime kennis en ervaring kunnen wij de reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Euro Transmissie heeft een ruime voorraad aan originele onderdelen voor alle versnellingsbakken. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en uw auto snel repareren. Dit geldt ook voor de revisie van uw versnellingsbak, waarbij uw versnellingsbak volledig uit elkaar gehaald wordt en beoordeeld wordt op beschadigingen.

Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd extra service!

  • Gratis Diagnose
  • Ophaaldienst
  • Sleepdienst
  • Bezorgd door heel Nederland
  • Zekerheid

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven betreffende het vervangen van uw versnellingsbak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem direct contact met ons op en maak een afspraak! Graag tot ziens bij Euro Transmissie te Rotterdam.