Loading

Tussenbak reviseren

Een tussenbak is als het ware een extra versnellingsbak die bij 4×4 (vierwielaandrijving) voorkomt. De tussenbak van een auto zorgt ervoor dat de aandrijving van de versnellingsbak overgebracht wordt naar de voor- en achteras dankzij aanwezige aandrijfassen. Ook zorgt de tussenbak ervoor om te kiezen of je de vierwielaandrijving of de tweewiel aandrijving wil gebruiken. Hierbij kan je de soort aandrijving 2WA of 4WA in- en uitschakelen. 

Gratis diagnose tussenbak

Denkt u dat uw tussenbak niet meer naar behoren werkt? Kom zonder afspraak naar onze garage en wij controleren uw tussenbak meteen. Met onze gratis diagnose dienst weet u altijd vooraf waar u aan toe bent. Bij Euro Transmissie Rotterdam vinden wij het belangrijk om onze klanten goed te adviseren. Daarom ontvangt u altijd gratis diagnose en vrijblijvende offerte.

Tussenbak Reviseren

De tussenbak is een onderdeel die veel tandwielen bevat. Deze tandwielen kunnen door jaren heen of door verkeerd of hardhandig gebruik gaan slijten. Om hoge kosten tegen te gaan adviseren wij om uw tussenbak tijdig te reviseren. Door tijdig uw tussenbak te reviseren kunt u voorkomen dat deze gerepareerd of vervangen moet worden. Hiermee bespaart u onnodige hoge kosten. Ook zorgt u ervoor dat het transmissiesysteem van uw wagen beter werkt en kunt u lange levensduur verwachten. Bij Euro Transmissie Rotterdam reviseren wij al jarenlang tussenbakken. In ons magazijn hebben wij ruime voorraad aan gereviseerde tussenbakken en de onderdelen ervan.

Tussenbak Repareren en vervangen

Indien er te lang met een versleten tussenbak doorgereden is, dan kan dit ervoor zorgen dat deze niet meer gereviseerd kan worden. Wij zullen u dan adviseren om uw tussenbak te repareren of te vervangen. Repareren van een tussenbakken doen wij dagelijks op onze werkplaats. De onderdelen hiervan hebben wij ruim op voorraad. Meestal kunt u binnen 1 werkdag weer doorrijden met een gerepareerde tussenbak.

Garantie voor reviseren van tussenbak

Wij werken enkel met goedgekeurde en vooraf geteste materialen en onderdelen. Bij Euro Transmissie ontvangt u altijd 12 maanden garantie op al onze werkzaamheden en onderdelen die wij gebruiken. Wij gebruiken enkel onderdelen van A-merk kwaliteit. Ons magazijn heeft ruime voorraad aan alle onderdelen die gebruikt worden voor reviseren, repareren en vervangen van uw transmissie, differentieel en versnellingsbakken.